Superdogs Trimsalon

In de Superdogs Trimsalon staat dierenwelzijn op nummer één. Elke hond krijgt gedurende de behandeling de volle aandacht en wij laten ze wennen aan nieuwe en spannende dingen. Doordat wij nauwkeurig werken en focussen op positieve benadering, verzorgen we het beste resultaat met zo weinig mogelijk ongemak voor de hond.

In de trimsalon werken wij met gediplomeerde kynologisch gedragstherapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in honden met gedragsproblemen op de trimtafel. Als een hond agressie of extreme angst laat zien tijdens de vachtverzorging, stellen wij met de eigenaar een trainingsplan op om de hond te leren ontspannen op tafel, in de trimsalon en tijdens vachtverzorging thuis. Lees hier meer over op de pagina angst en agressie.

Beweeg de cursor om VOOR & NA te zien

Het eerste bezoek aan de salon

Ben je een nieuwe klant? Dan adviseren wij altijd om eerst een kennismakingsafspraak te maken. Het is voor honden niet niks om van trimsalon te wisselen of voor het eerst naar een salon te gaan.

Beweeg de cursor om VOOR & NA te zien

Om verassingen voor hond en trimster te voorkomen, kunnen we in een eerste kennismaking inventariseren wat er met de hond moet gebeuren, hoe de hond zich op tafel gedraagt en zich laat behandelen. Ook leggen jou als eigenaar onze werkwijze uit, en hebben we uitgebreid de tijd om het gedrag en model van de hond te bespreken.

Maak een afspraak

  • Rechts onderin de pagina kan je direct online een afspraak inplannen bij de trimsalon met de blauwe afspraken button.
  • Als je aanmeldt als nieuwe klant, ontvang je voor de volledigheid nog wat vragen. Houd je email in de gaten.
  • De opties die online staan zijn niet de enige mogelijkheden in de agenda. Als er online niets voor jou tussenstaat, neem dan even telefonisch contact op. We kunnen je handmatig ergens tussen plaatsen.
  • Is je hond lastig met andere honden? Maak dan telefonisch een afspraak zodat wij een rustig moment kunnen inplannen.

Linda – Eigenaresse/ Trimster & Therapeut

Naast trimster ben ik gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut en hondentrainer. Met honden werken is mijn passie en ik ben altijd bezig met het uitbreiden van mijn kennis.

Lees meer

Mandy – Hondentrimster & Gedragstherapeut

Mandy is hondentrimster, kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut. Zij is op maandag en dinsdag bij Superdogs te vinden. Mandy is een echte Bouvier-fan en heeft een hondenschool in Hoogvliet waar zij voornamelijk privélessen geeft.
%d bloggers liken dit: