De trimsalon


In trimsalon Superdogs staat dierenwelzijn op nummer één. Wij werken zonder correcties en focussen ons op positieve benadering, wij laten honden wennen aan nieuwe of spannende dingen en honden krijgen een pauze als ze die nodig hebben.
Elke hond krijgt de hele behandeling volledige aandacht. Is jouw hond erg lastig met andere honden? Maak dan telefonisch een afspraak zodat wij een rustig moment kunnen plannen.

Ben je een nieuwe klant? Dan adviseren wij altijd om eerst een kennismakingsafspraak te maken. Het is voor honden niet niks om van trimsalon te wisselen of voor het eerst naar een salon te gaan. Om verassingen voor hond en trimster te voorkomen, kunnen we in een eerste kennismaking inventariseren wat er met de hond moet gebeuren, hoe de hond zich op tafel gedraagt en zich laat behandelen. Ook leggen jou als eigenaar onze werkwijze uit, en hebben we uitgebreid de tijd om het gedrag en model van de hond te bespreken.

Naast trimster ben ik gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut. Ik ben gespecialiseerd in honden met gedragsproblemen op de trimtafel. Als een hond agressie of extreme angst laat zien op de trimtafel of tijdens de vachtverzorging thuis, stel ik met de eigenaar een trainingsplan op om de hond te leren ontspannen op tafel, in de trimsalon en tijdens vachtverzorging thuis. lees hier meer over op de pagina angst en agressie

Rechts onderin de pagina kan je direct online een afspraak inplannen bij de trimsalon met de blauwe afspraken button.
Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je voor de volledigheid nog wat vragen, houd je email in de gaten.
De opties die online staan zijn niet de enige opties in de agenda. Als er online niets voor jou tussenstaat, neem dan even contact op, dan kunnen we je handmatig ergens tussen plaatsen.

Ik ben Linda, eigenaresse van Superdogs. Lees meer over mij op de pagina over Linda

Mandy is hondentrimster, kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut Zij is op maandag en dinsdag bij Superdogs te vinden. Mandy is een echte Bouvier fan en heeft een hondenschool in Hoogvliet waar zij voornamelijk privé lessen geeft.

%d bloggers liken dit: