De trimsalon


In hondentrimsalon Superdogs staat hondenwelzijn op nummer één. Omdat ik begrijp dat het niet altijd makkelijk is om je hond achter te laten bij een vreemde, mag je van mij bij de behandeling blijven. Je kunt genieten van een bakje koffie of thee en een boek of magazine over honden, terwijl ik jouw trouwe viervoeter zijn of haar behandeling geef.

Hoewel het natuurlijk heel leuk is om er bij te blijven, is het wel belangrijk dat het voor de hond, voor de trimster en voor de eigenaar werkbaar is. Daarom heb ik een aantal huisregels gemaakt die je voor de behandeling even door kunt nemen. Deze regels zijn opgesteld om de rust in de salon te behouden.

Ik werk zonder correcties en focus mij op positieve benadering en laat honden wennen aan nieuwe of spannende dingen.
In de trimsalon is het rustig en per trimster wordt er maar één hond behandeld. Meestal werk ik alleen wat betekent dat uw hond vaak de enige hond in de trimsalon zal zijn.
Op Dinsdag en Woensdag is mijn stagiaire Candice aanwezig en kan het zijn dat er twee honden tegelijk worden behandeld. Ik heb hiervoor twee aparte ruimtes zodat de honden niet met elkaar in contact komen. Is jouw hond erg lastig met andere honden? Maak dan een afspraak voor donderdag, vrijdag of zaterdag.

Ik doe momenteel een opleiding gedragstherapeut voor honden en door mijn opleiding ben ik mij gaan realiseren dat veel honden het trimmen als traumatisch ervaren. Ik richt mij daarom op honden die angst en agressie vertonen op tafel of honden die een speciale behandeling nodig hebben. Honden krijgen bij mij een pauze als het ze te veel wordt en als honden erg bang zijn stel ik samen met de eigenaar een trainingsplan op om de hond te leren ontspannen op tafel en tijdens vachtverzorging.

Om jouw hond te laten wennen aan mij en aan de trimsalon, kun je op afspraak buiten openingstijden langs komen om kennis te maken.
Kijk voor meer informatie hierover op de pagina angst en agressie.

12 jaar Trim ervaring 

Rust in de trimsalon

Je mag bij de behandeling blijven

Veel ervaring in gedrag en gedragsproblemen 

Bij Superdogs krijg je deskundig advies over alles wat met honden te maken heeft

%d bloggers liken dit: