De trimsalon


In trimsalon Superdogs staat dierenwelzijn op nummer één. Wij werken zonder correcties en focussen ons op positieve benadering, wij laten honden wennen aan nieuwe of spannende dingen.
Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij met meerdere aanwezig en kan het zijn dat er meerdere honden tegelijk worden behandeld. Elke hond krijgt de hele behandeling volledige aandacht. Is jouw hond erg lastig met andere honden? Maak dan telefonisch een afspraak zodat wij een rustig moment kunnen plannen.

Ik doe momenteel een opleiding gedragstherapeut voor honden en door mijn opleiding ben ik mij gaan realiseren dat veel honden het trimmen als traumatisch ervaren. Ik richt mij daarom op honden die angst en agressie vertonen op tafel of honden die een speciale behandeling nodig hebben. Honden krijgen bij ons een pauze als het ze te veel wordt en als honden erg bang zijn stel ik samen met de eigenaar een trainingsplan op om de hond te leren ontspannen op tafel en tijdens vachtverzorging.

Tevens zijn alle trimsters die bij Superdogs werken kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut i.o Jouw hond wordt dus altijd behandeld door iemand die veel weet over gedrag bij honden.

Om jouw hond te laten wennen aan de trimsalon, kun je op afspraak langs komen om kennis te maken.
Kijk voor meer informatie hierover op de pagina angst en agressie.

Rechts onderin de pagina kan je direct online een afspraak inplannen bij de trimsalon met de blauwe afspraken button.
Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je voor de volledigheid nog wat vragen, houd je email in de gaten.
De opties die online staan zijn niet de enige opties in de agenda. Als er online niets voor jou tussenstaat, neem dan even contact op, dan kunnen we je handmatig ergens tussen plaatsen.

Ik ben Linda, eigenaresse van Superdogs. Lees meer over mij op de pagina over Linda

Mandy is hondentrimster, kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut i.o Zij is op dinsdag en woensdag bij Superdogs te vinden. Mandy is een echt Bouvier fan en heeft een hondenschool in Hoogvliet waar zij voornamelijk privé lessen geeft.

%d bloggers liken dit: