De trimsalon


In hondentrimsalon Superdogs staat hondenwelzijn op nummer één. In tegenstelling tot andere hondentrimsalons mag je van mij bij de behandeling blijven. Ik heb een lekkere bank en een koffiezetapparaat.

Hoewel het natuurlijk heel leuk is om er bij te blijven moeten we in gedachten houden dat we dit voor het gemak van de hond doen. Daarom heb ik een aantal huisregels gemaakt die u voor de behandeling even door kunt nemen. Deze regels zijn opgesteld om de rust in de salon te behouden.

Ik werk zonder correcties en focus mij op positieve benadering en laat honden wennen aan nieuwe of enge dingen.
In de trimsalon is het rustig en per trimster wordt er maar één hond behandeld. Meestal werk ik alleen wat betekent dat uw hond vaak de enige hond in de trimsalon zal zijn.
Op Dinsdag en Woensdag is mijn stagiaire Candice aanwezig en kan het zijn dat er twee honden tegelijk worden behandeld. Ik heb hiervoor twee aparte ruimtes zodat de honden elkaar niet kunnen zien. Is jou hond erg lastig met andere honden? Maak dan een afspraak voor donderdag, vrijdag of zaterdag.

Ik doe momenteel een opleiding gedragstherapeut voor honden en door mijn opleiding ben ik mij gaan realiseren dat veel honden het trimmen als traumatisch ervaren. Ik richt mij daarom op honden die angst en agressie vertonen op tafel of honden die een speciale behandeling nodig hebben. Honden krijgen bij mij een pauze als het ze te veel wordt. Om jouw hond te laten wennen aan mij en aan de trimsalon, kun je op afspraak buiten openingstijden langs komen om kennis te maken.
Kijk voor meer informatie hierover op de pagina angst en agressie.

12 jaar Trim ervaring 

Rust in de trimsalon

Je mag bij de behandeling blijven

Veel ervaring in gedrag en gedragsproblemen 

Bij Superdogs krijg je deskundig advies over alles wat met honden te maken heeft

%d bloggers liken dit: