De trimsalon

De trimsalon is momenteel helaas gesloten vanwege de huidige coronamaatregelen. Wij hopen na 19 Januari gewoon weer open te mogen. Je kunt vast een afspraak inplannen door rechts onderin op de afspraken button te klikken


In trimsalon Superdogs staat dierenwelzijn op nummer één. Omdat wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om jouw trouwe viervoeter achter te laten bij een vreemde, mag je bij de behandeling blijven. Je kunt genieten van een bakje koffie of thee en een boek of magazine over honden, terwijl wij jouw hond of kat zijn of haar behandeling geven. Als je bij de behandeling wilt blijven geef dit van tevoren aan bij het maken van de afspraak. Het is niet de bedoeling dat er ineens 3 eigenaren met het hele gezin bij ons op de bank zitten.

Hoewel het natuurlijk heel leuk is om er bij te blijven, is het wel belangrijk dat het voor de hond, voor de trimster en voor de eigenaar werkbaar is. Daarom hebben wij een aantal huisregels gemaakt die je voor de behandeling even door kunt nemen. Deze regels zijn opgesteld om de rust in de salon te behouden.

Op maandag is er de mogelijkheid om je kat of konijn te laten trimmen. Lees hierover meer op de pagina katten trimmen

Wij werken zonder correcties en focussen ons op positieve benadering, wij laten honden wennen aan nieuwe of spannende dingen.
Per trimster wordt er maar één hond behandeld. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij met meerdere aanwezig en kan het zijn dat er meerdere honden tegelijk worden behandeld. Er worden maximaal 3 honden tegelijk behandeld en wij laten de honden niet bij elkaar komen. Elke hond krijgt de hele behandeling volledige aandacht. Honden worden niet opgesloten in een bench. Is jouw hond erg lastig met andere honden? Maak dan een afspraak voor vrijdag of zaterdag, dan is jouw hond de enige hond in de salon.

Ik doe momenteel een opleiding gedragstherapeut voor honden en door mijn opleiding ben ik mij gaan realiseren dat veel honden het trimmen als traumatisch ervaren. Ik richt mij daarom op honden die angst en agressie vertonen op tafel of honden die een speciale behandeling nodig hebben. Honden krijgen bij ons een pauze als het ze te veel wordt en als honden erg bang zijn stel ik samen met de eigenaar een trainingsplan op om de hond te leren ontspannen op tafel en tijdens vachtverzorging.

Tevens zijn alle trimsters die bij Superdogs werken kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut i.o Jouw hond wordt dus altijd behandeld door iemand die veel weet over gedrag bij honden.

Om jouw hond te laten wennen aan de trimsalon, kun je op afspraak langs komen om kennis te maken.
Kijk voor meer informatie hierover op de pagina angst en agressie.

Rechts onderin de pagina kan je direct online een afspraak inplannen bij de trimsalon met de blauwe afspraken button.
Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je voor de volledigheid nog wat vragen, houd je email in de gaten.
De opties die online staan zijn niet de enige opties in de agenda. Als er online niets voor jou tussenstaat, neem dan even contact op, dan kunnen we je handmatig ergens tussen plaatsen.

Ik ben Linda, eigenaresse van Superdogs. Lees meer over mij op de pagina over Linda

Mandy is hondentrimster, kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut i.o Zij is op dinsdag en woensdag bij Superdogs te vinden. Mandy is een echt Bouvier fan en heeft een hondenschool in Hoogvliet waar zij voornamelijk privé lessen geeft.

Estrella werkt op maandag en donderdag bij Superdogs. Zij is hondentrimster, kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut i.o. Op maandag kan je bij haar terecht voor het trimmen van jouw kat of konijn.

Zij heeft een hondenschool in Nieuwerkerk aan de IJssel waar zij onder andere lesgeeft in schapen drijven.

%d bloggers liken dit: