Hondentraining bij Superdogs

Hondenschool Superdogs puppytraining

Elke hond is te trainen. De truc ligt in het leren begrijpen van elkaars taal van zowel eigenaar als hond. Bij de hondenschool van Superdogs Rotterdam leer je het gesprek aan te gaan met je hond, via positieve affirmatie en spelenderwijs. Omdat wij in kleine groepen werken, krijgen hond en eigenaar een individuele aanpak. We kijken wat belangrijk en van toepassing is op jouw hond en wat jij belangrijk vindt in de opvoeding.

Een cursus voor elke hond

Door de gestructureerde omgeving, zijn de groepslessen zeer bruikbaar als je hond moeite heeft met andere honden. Heeft jouw hond zodanig moeite met honden dat je liever geen groepsles aangaat, of is er probleemgedrag dat volledige aandacht verdient? Dan bieden wij onderstaande cursussen in een privéles aan.


Groepslessen


Wij bieden stapsgewijze groepscursussen aan, aangepast op de leeftijd en niveau van je hond

Superdogs groepslessen zijn er voor alle soorten honden. Jong, oud, groot, klein, ervaren of onervaren, ze zijn allemaal welkom. De cursussen bestaan uit praktijklessen op locatie, aangevuld met een online leeromgeving met filmpjes waar je altijd toegang toe hebt. We werken in kleine groepen en iedereen heeft zijn eigen werkstation. Honden komen niet met elkaar in contact, maar leren wel aandacht voor de eigenaar te houden met andere dieren in de buurt.

Superdogs biedt drie groepscursussen aan:

Cursus Brons

Basistraining voor puppy’s & jonge hondenLEES MEER

Cursus Zilver

vervolgcursus voor pubers & volwassen honden die de cursus brons hebben afgerond

lees meer

Cursus Goud

Spelenderwijs leren voor pubers & volwassen honden die de cursus zilver hebben afgerond

lees meer

Privélessen


Voor honden die niet een groep functioneren, specifieke problemen hebben of eigenaren die voorkeur hebben voor een privé behandeling

Voor honden die één-op-één aandacht vereisen, of wiens eigenaren een voorkeur hebben voor privélessen, bieden wij training aan zowel op locatie als aan huis.

Ook helpen wij bij verschillende gedragsproblemen. Valt jouw hond uit aan de riem, is hij erg onzeker of juist hyperactief, of loop je tegen andere problemen aan? Dan zijn privé lessen ook geschikt voor jullie.

Lees meer

Privé honden training Superdogs

Locatie | Kanaalweg 90 Rotterdam

Geïnteresseerd in onze hondentraining?

Vul dan onderstaand formulier in.

    %d