Hondentraining

Helaas nemen wij door drukte op dit moment even geen nieuwe pups aan voor de puppy training. Zodra er weer ruimte is wordt dat op deze pagina gecommuniceerd.

Bij Superdogs training focussen wij ons als eigenaar en trainer op jouw hond als individu. Wat is belangrijk en van toepassing op jouw hond, wat vind jij belangrijk dat je hond leert en waar loop je in het dagelijks leven tegen aan bij het opvoeden van je hond.
Tijdens het aanleren van de basis oefeningen, spelen wij in op wat voor jou en jouw hond het belangrijkste is. 

Privé les

Kosten privé lessen

Puppy pakket standaard (7 lessen)
275 euro *

Puppy corona pakket (5 lessen met uitloop naar groepslessen) 196 euro *

Puppy corona pakket small (3 lessen met uitloop naar groepslessen)
120 euro *

De puppy coronapakketen zijn alleen aan te schaffen als je later in de groep wilt verder trainen bij Superdogs. deze privé lessen worden gebruikt om alle pups en eigenaren op hetzelfde niveau te brengen zodat zij daarna makkelijk een groepje kunnen vormen.

Volwassen honden opfris cursus (5 lessen)
196 euro *

Volwassen honden corona pakket small (3 lessen met uitloop naar groepslessen)
120 euro *

Losse les
45 euro

De lessen worden gegeven in het Vroesenpark. Voor een les aan huis betaald je in Rotterdam Noord alleen parkeerkosten. Buiten Rotterdam Noord kost een les 5 euro extra plus parkeerkosten.

Bij puppy’s is het aan te raden om de eerste les aan huis te doen. Er zijn vaak ontzettend veel vragen over zindelijkheid, bench training, alleen laten etc.

*Deze kosten zijn inclusief gratis online theorieles, en iedere week tips en advies over dingen waar je tegenaan loopt.

Groepsles

Superdogs groepslessen zijn er voor alle soorten honden. Jong, oud, groot, klein, ervaren of onervaren, ze zijn allemaal welkom. Ook als jouw hond moeite heeft met andere honden zijn onze groepslessen geschikt.

We werken in kleine groepen en iedereen heeft zijn eigen werkstation. Honden hoeven niet met elkaar in contact te komen en eigenaar en hond kunnen zich samen focussen op waar ze mee bezig zijn.

Op het moment bieden wij twee cursussen aan:

Spelend leren voor volwassen honden en pubers

Deze cursus van 7 lessen is bedoeld voor mensen met een volwassen hond of puber die samen spelenderwijs nieuwe dingen willen leren. Denk hierbij aan het uitbouwen van de commando’s die jouw hond al kent en nieuwe commando’s die handig zijn in het dagelijks leven. De hond hoeft hier nog niets voor te kennen.
Om het niveau van jouw hond te bepalen en wat tools mee te geven voor de rest van de cursus is de eerste les een privé les.

Data: Nieuwe data volgen snel, geef je op en dan starten we een nieuwe cursus
Prijs: € 126,- inclusief gratis theorieles
Locatie: Kralingse bos of Vroesenpark

Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan fun. Dit is Szara op de balansschaal.

Puppycursus

Deze cursus van 7 lessen is gericht op socialisatie en het leren kennen van jouw pup. Ook worden een aantal basiscommando’s geleerd die in het dagelijks leven van pas kunnen komen. Elke pup is welkom en er is een mogelijkheid om in te stromen mits er plek is in de groep. Voor instromen is een losse privé les verplicht om jouw pup op niveau te brengen.

Data: Nieuwe data volgen snel, geef je op en dan starten we een nieuwe cursus
Prijs: € 126,- inclusief gratis theorieles
Locatie: Kralingse bos of Vroesenpark

Heb je een hond die totaal niet functioneert in een groep, komen de tijden van de groepslessen niet uit of wil je een training volgen die speciaal gericht is op jouw pup of volwassen hond? Dan kun je ervoor kiezen om privé lessen te volgen.

Loop je tegen een aantal dingen aan of wil je je volwassen hond een opfris cursus geven dan is dat bij mij ook mogelijk. Ook hier geldt dat ik training op maat geef en rekening houd met jou wensen als eigenaar.

Oefeningen (basiscommando’s) die je onder andere zult leren in de privé en groepslessen

Zit
Af
Plaats
Hierkomen
Wandelen aan een slappe lijn
Niet doen
Laag
Zelfbeheersing

En natuurlijk doen we ook iets aan fun!

Onderwerpen waar aandacht aan wordt besteed tijdens de privé en groepslessen

Puppy perikelen zoals bijten, zindelijkheid, alleen zijn, slopen, benchtraining etc.
Angst en stress
Socialisatie
Lichaamstaal
Andere honden en dieren

%d bloggers liken dit: